Konya'da FETÖ'nün güncel yapılanmasına operasyon! 4 firari aranıyor

Konya'da FETÖ'nün güncel yapılanmasına operasyon! 4 firari aranıyor

Konya merkezli 2 ilde FETÖ/PDY'nin güncel mahrem yapılanmasına düzenlenen operasyonda 4’ü ihraç asker, 1 ihraç polis, 1 avukat, 3 ihraç kamu görevlisi ve 8 sivil olmak üzere yakalama kararı çıkarılan 17 zanlıdan 13'ü gözaltına alındı. 4 firari aranıyor

Konya merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütünün güncel mahrem yapılanmasında faaliyet gösterdikleri tespit edilen 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler firarı olan 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Konya merkezli 2 kentte eş zamanlı operasyon

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü güncel yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalar sürüyor. Bu kapsamında; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün mahrem yapılmasında faaliyet gösterdikleri tespit edilen 4’ü ihraç asker, 1 ihraç polis, 1 avukat, 3 ihraç kamu görevlisi ve 8 sivil olmak üzere toplamda 17 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Polis 4 firariyi arıyor

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı Konya merkezli 2 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Firarı olan 4 şüpheli hakkında ise arama, el koyma ve yakalama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.