Konya'da doktora saldırı! Bakan Koca'dan 'gözaltı' açıklaması

Konya'da doktora saldırı! Bakan Koca'dan 'gözaltı' açıklaması

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir doktora saldırıda bulunuldu. Konya Valiliği soruşturmanın titizlikle devam ettiğini duyururken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktora saldıran kişinin gözaltına alındığını açıkladı

Konya'da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli doktora fiziki saldırı yapıldı. Konya Valiliği, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile şahsın gözaltına alındığını ve soruşturmanın titizlikle devam ettiğini açıkladı.

Konu ile ilgili bir açıklama da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca, "Doktora saldıran kişi gözaltına alındı" açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli bir doktor arkadaşımıza bugün fiziki saldırıda bulunan şahıs Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda gözaltına alınmıştır. Saldırıya maruz kalan arkadaşımıza bütün sağlık çalışanları adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, adaletin bir an önce tecellisini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

KONYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Konya Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

28.08.2023 günü ilimiz Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli doktora fiziki saldırıyı gerçekleştiren şahıs Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda gözaltına alınmış olup, soruşturmaya titizlikle devam edilmektedir. Saldırıya maruz kalan doktorumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu çirkin saldırıyı şiddetle telin ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.