Konya polisinden kaçakçılara bir darbe daha! 4 milyon 200 bin liralık kaçak sigara ele geçirildi

Konya polisinden kaçakçılara bir darbe daha! 4 milyon 200 bin liralık kaçak sigara ele geçirildi

Konya polisi kaçakçılara bir darbe daha vurdu. Düzenlenen son operasyonda bir kamyonda piyasa değeri 4 milyon 200 bin lira olan 3 milyon 600 bin adet kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya Emniyet Müdürlüğü kaçakçılara yönelik operasyonlarına devam ediyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sigara kaçakçılarını kıskaca aldı.

Konya'da polis ekiplerinin yaptığı uygulamalarda bir kamyonda piyasa değeri 4 milyon 200 bin lira olan 3 milyon 600 bin adet kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, haksız kazancın önüne geçmek ve devletin vergi kayıplarını önlemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

KENT MERKEZİNDE DURDURULAN KAMYONDA MİLYONLARCA SİGARA ÇIKTI

KOM ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde yaptıkları uygulamada bir kamyonu durdurdu. Kamyonda yapılan aramada polis ekipleri piyasa değeri yaklaşık 4 milyon 200 bin lira olan 3 milyon 600 bin adet doldurulmuş sigara ele geçirdi.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Konu ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.