Konya girişinde bir tır dolusu milyonlarca lira değerinde kaçak sigara yakalandı! 1 gözaltı

Konya polisinin kent girişinde bir tıra düzenlendiği operasyonda piyasa değeri 6 milyon 720 bin lira olan bir tır dolusu gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, devletin vergi kayıplarının, haksız kazancın ve haksız rekabetin önlenmesi için kaçakçılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Konya'da polis ekiplerinin düzenlendiği son operasyonda piyasa değeri 6 milyon 720 bin lira olan bir tır dolusu gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, devletin vergi kayıplarının, haksız kazancın ve haksız rekabetin önlenmesi için kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığına devam ediyor. Gerçekleştirilen operasyonlarla milyonlarca liralık verginin kaybolmasının önüne geçiliyor.

KONYA GİRİŞİNDE DURDURULDU

Konya'da polis ekipleri, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesinde yaptığı yol uygulamasında Konya istikametine gelmekte olan ve durumundan şüphelendikleri bir tırı kent girişinde durdurdu.

TIR DOLUSU KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Durdurulan tırda arama yapan KOM ekipleri piyasaya sürülmek üzere bir tır dolusu piyasa değeri 6 milyon 720 bin TL olan doldurulmuş sigara ele geçirdi. "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" çerçevesinde gümrük kaçağı sigaralara el konulurken, konu ile ilgili ekiplerce 1 kişi gözaltına alındı.

1 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şahsın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.