Kırşehir'de anaokulları projeleriyle öne çıkıyor

Kırşehir'de anaokulları projeleriyle öne çıkıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Mili Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, kentte anaokullarının hazırladıkları projelerle öne çıkmaya başladığını...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Mili Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, kentte anaokullarının hazırladıkları projelerle öne çıkmaya başladığını söyledi.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Minik Ahiler Değerlerini Öğreniyor" projesinde konuşan Karadeniz, anaokullarının güzel projeler hazırlamaya başladığını ifade etti.

Menekşe-Ahmet Yalçınkaya Anaokulu'nun hazırladığı bu projenin haricinde, Dr. Meral Kılıçözlü Anaokulunun "Sepetimde Ekmek Var", Vilayetler Birliği Anaokulu'nun başka okullarla ortaklaşa "İyilik Kumbaram" projesi başlattığını aktaran Karadeniz, projelerin artarak devam ettiğini belirtti.

Önceki yıllarda anaokullarının proje anlamında biraz geride olmalarına rağmen son zamanlarda öne çıkmaya başladığını anlatan Karadeniz, şunları kaydetti:

"Anaokullarımız proje anlamında en zayıf okullarımız iken bu projeyle başlayan çalışmalarla şu anda anaokullarımız diğer okullarımıza göre bir adım önde olur hale geldi. Bakanımız göreve geldiğinde 'kenardaki okullarla merkezdeki okullar arasındaki açığı küçültün, aradaki farkı azaltın' dedi. İlk talimatları buydu. Bu okulumuzla kentimizin bu talimata hazır olduğunu gördük. En kenardaki okulumuzun yaptığı okula projeye baktığımızda, şehrin kenarlarında ve merkezinde olan okulların iyi olduğunu, zaten arada çok açık olmadığını gördük. Bundan dolayı da mutluluk duyuyorum."


Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler