Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün veda ziyaretleri

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün veda ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor.Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen'i ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyaretleri sırasında konuşan Şentürk, Kırşehir'de huzur ortamının sağlanmasında gösterdikleri gayretlerden dolayı emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.

Kolluk kuvvetlerinin şanlı bir tarihe sahip olduğunu ifade eden Şentürk, şunları kaydetti:

"Köklü bir geçmişi olan kurumlarımız, kurulduğu günden bu yana milletimizin huzuru için gece gündüz demeden saat farkı gözetmeksizin cesurca görev yapmaktadır. Görev yaptığım süre içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli ile uyum içerisinde çalıştık. Kırşehir’in en huzurlu iller arasında yer almasında emeği geçen güvenlik güçlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm personelin haklarını helal etmelerini istiyorum."

Akyüz ve Ekemen de, birlikte çalıştıkları dönem içerisinde kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler