Kırşehir TSO Başkanı Ekicioğlu'ndan oda seçimleri açıklaması

Kırşehir TSO Başkanı Ekicioğlu'ndan oda seçimleri açıklaması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, nisan ayına ertelenen oda seçimleri için çalışma...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, nisan ayına ertelenen oda seçimleri için çalışma sürdürdüklerini belirtti.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı oda ve borsaların seçimlerinin Bakanlar Kurulu kararıyla nisan ayına ertelendiğini, kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını hatırlattı.

Ekim ve kasım aylarında yapılması planlanan ancak ertelenen seçimler için çalışma yaparak üyelerini bilgilendirdiklerini vurgulayan Ekicioğlu, "Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaklaşık 2 ay önce, 1 Ekim’de yapılacak oda organları seçimleri için start vermiş, üyelerimize seçimlerle ilgili her türlü bilgiyi sunmuş ve gerekli hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda seçimler 6 ay sonraya, Nisan 2018 tarihine ertelendi." ifadelerini kullandı.

Seçimler öncesinde bazı internet medya organlarında oda yönetimi ve üyelerle ilgili karalayıcı yazılar yer aldığını ileri süren Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Sözüm ona gazetecilik kisvesi altında kamu kurum ve kuruluşlarını şantajla, tehditle baskı altına alan internet çetesi, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve odamızın saygıdeğer üyelerine de rantları için şantaj ve tehdit mekanizmasını uygulamaya çalıştı ve tabi ki başarıya ulaşamadı. Bizlerin tehdite ve şantaja boyun eğecek insanlar olmadığımızı anlayan internet çetesi, çamur at izi kalsın mantığıyla iş dünyasının kıymetli insanlarına yönelik karalama haberler yapmaya devam ediyor."

Ekicioğlu, ertelenen oda seçimi için de hazırlıklara başladıklarını aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :