Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu başladı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen Kayseri Barosu Olağan Genel...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu yoklama ve Baro Başkanı Fevzi Konaç'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Yeni dönemde aday olmayan Konaç, 4 yıllık başkanlık döneminden sonra dönemin getirdiği hüzün ve zorluklar içerisinde veda ettiğini, bu süreçte kendisiyle görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kayseri Barosunun ülke genelinde itibar sahibi bir baro olduğunu belirten Konaç, şunları kaydetti:

"Hatalarımız, kusurlarımız, eksiklerimiz, temsil görevi yaparken insani zaaflarımızdan kaynaklı belki sizleri üzmüş belki istemeden yanlışlarımız olmuş olabilir. İktidar demek tercih demek. Tercihler de her zaman isabetli olmayabilir. Bu görev sürem içerisinde aldığımız kararların yüzde 99'da oy birliği ile Kayseri Barosunu temsil etmeye gayret ettik. Altını çizmek istediğim bir mevzu da Türkiye toplumunda Türk milleti içerisinde Kayseri Barosunun bir yeri, bir imajı var. Bunu hassasiyetle ayakta tutmaya gayret ederken belki bilemediğimiz hatalarımız olmuş olabilir. Sizlerden de milletimizden de özür dilemek boynumuzun borcudur."

Konaç'ın konuşmasının ardından Divan Başkanlığına Mehmet Savruk seçildi.

Toplam bin 247 üyesi olan ve Kubilay Hasan Gürcan, Ali Köse, Cavit Dursun, Ali Köse, Mücahit Harmancı'nın başkan adayı olduğu baro seçimleri yarın gerçekleştirilecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :