Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bartın-Cide yolunun 51-84. kilometrelerinde (Çakraz-Kapısuyu Köyü arası) ve Cide-Doğanyurt-İnebolu yolunun 0-69. kilometrelerinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen heyelan ve sel tahribatı nedeniyle ulaşım gerçekleştirilemiyor.

TEM Otoyolu'nun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çamlıca Gişeleri-Gümüşova kesimi arasındaki köprü (üstgeçit, altgeçit) ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-20.00 saatlerinde her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatılıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle her gün 07.00-19.00 saatlerinde bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritlerinin trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler