Karaman'da "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" Projesi

Karaman'da "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" Projesi

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hazırlanan 'Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller' projesinin tanıtımı yapıldı.Kent...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hazırlanan 'Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller' projesinin tanıtımı yapıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, bir restoranda düzenlenen programda, projenin bir yıl süreceğini söyledi.

Daha temiz bir Karaman için bu projeyi hazırladıklarını belirten Konukseven, şunları kaydetti:

"Kent Konseyi Kadın Meclisimiz, sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın da desteğiyle Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte böyle bir proje hazırladı. Projede hepimizin ortak paydası temiz Karaman. Buradaki amacımız temizlikle ilgili vatandaşlarımızın üzerinde bilinç uyandırma, onları daha duyarlı hale getirme olacak. İnşallah Karamanımız için hayırlı olur."

Daha sonra Cumhuriyet Parkı’na geçen protokol üyeleri, parkın içinde ve İsmetpaşa Caddesi’nden Aktekke Kent Meydanı’na uzanan güzergahta mıntıka temizliği yaptı.

Düzenlenen programa, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, daire müdürleri, kent konseyi çalışma grupları, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı