Kahramankazan’da camiler ramazana hazır

Kahramankazan’da camiler ramazana hazır

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi temizlik ekipleri, ilçe genelindeki tüm cami ve mescitlerde ramazan ayı hazırlığı yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi temizlik ekipleri, ilçe genelindeki tüm cami ve mescitlerde ramazan ayı hazırlığı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilçedeki cami ve mescitlerde ramazan ayı öncesinde temizlik çalışması yapıldığı belirtilerek, çalışmaların ramazan boyunca belli aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

Ramazan ayı süresince ibadethanelere günlük olarak gül esansının sıkılacağı, çevre düzenlemeleri kapsamında da çiçek, ağaç ve çim ekimi yapıldığı da aktarılan açıklamada, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün şu değerlendirmelerine yer verildi:

“Halkımız ramazan ayı süresince başta teravih namazları olmak üzere tüm namazlarını daha temiz ve ferah bir ortamda eda edecek. Cami ve mescitlerimizi pırıl pırıl yaparak, ramazan ayı için camilerimizi hazır hale getirdik. Tüm İslam alemi ve Türkiye’nin Ramazan-ı Şerifleri'nin mübarek olmasını Allah’tan niyaz ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler