Ioan Hora siftah yaptı

Ioan Hora siftah yaptı

Karabükspor karşısında bu sezon ligde ilk golünü atan Konyasporlu Ioan Hora bu golü 4 aylık kızına ve taraftarlara armağan ettiğini söyledi.

 

Kupada finale yükselmenin ardından çıktıkları Kardemir Karabükspor maçında iyi oynadıklarını belirten Hora, “Bu tür maçlar konsantrasyon açısından zor olur. Ama takım olarak oyunun baştan sona hakimiydik. Üstün oynadık. Goller bulduk. Daha fazlasını atabileceğimiz pozisyonlarımızda oldu. Ancak değerlendiremedik. Her şeye rağmen taraftarımızın önünde iyi oyun ve farklı skorla kazanmak güzel bir duygu. Çünkü onlara uzun zamandır ligde galibiyet hediye edemiyorduk. Bu sonuçla bir nebze de olsa onları mutlu ettik diye düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız son lig maçı var. O maçı da kazanarak kupa finaline yüksek enerji ve moralli çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Bu maçta ligdeki ilk golümü attım. Bunun içinde ayrıca mutluyum. Bu golü 4 aylık kızıma ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” diye konuştu.

31 Mayıs’ta Medipol Başakşehir ile oynanacak Türkiye Kupası final maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Hora, “O maçın havası ayrı olacak. Finaldeyiz. Rakibimiz saygı duyulması gereken ve ligde iyi işler yapan bir takım. O gün tek düşüncemiz ve konsantrasyonumuz maçı kazanarak kupayı almak için olacak. Taraftarlarımızın bizi orada da yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Umarım onların desteğiyle kupayı alırız ve o mutluluğu hep birlikte yaşarız” dedi.

SÜPER LİG'DE İLK GOLÜ

Hora Konyaspor formasıyla Süper Lig'deki ilk golünü kaydetmenin mutluluğuunu yaşadı. Rumen futbolcu Ziraat Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor ve Kızılcabölükspor filelerini havalandırmıştı.