Hemşirenin otobüste darbedilmesi

Hemşirenin otobüste darbedilmesi

Hakkında çıkarılan yakalama kararı sonrası gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darbettiği iddiasıyla yakalandıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan, ardından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan çıkarılan yakalama kararıyla tekrar gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Otobüste hemşire Ayşegül Terzi'nin yüzüne tekme attığı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve dün savcılıkça ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan Abdullah Ç. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yakalama kararıyla yeniden gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Abdullah Ç, adliyeye sevk edildi.

- Olay

Hemşire Ayşegül Terzi, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir şüphelinin otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği Abdullah Ç'yi gözaltına almıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan şüpheli, hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yakalama kararı çıkarılmış ve tekrar gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler