Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Erzincan'da:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Erzincan'da:

"Biz yollar yapıyoruz, yolları millet için yapıyoruz. Biz köprüler yapıyoruz, gönülleri birleştirelim diye. Biz yolları yapıyoruz yürünsün diye ama millet yürüsün diye. Kemaliyeli yürüsün diye, Erzincanlı yürüsün diye Malatyalı yürüsün diye yapıyoruz. Ter

ERZİNCAN (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Biz yollar yapıyoruz, yolları millet için yapıyoruz. Biz köprüler yapıyoruz, gönülleri birleştirelim diye. Biz yolları yapıyoruz yürünsün diye ama millet yürüsün diye. Kemaliyeli yürüsün diye, Erzincanlı yürüsün diye Malatyalı yürüsün diye yapıyoruz. Teröristler yürüsün diye değil." dedi.

Tüfenkci, 38’inci Erzincan Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Festivali'ne katılmak üzere Malatya'dan Kemaliye'ye geldi. Bakan Tüfenkci, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AK Parti milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Bakan Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Karanlık Kanyonu için yapılması planlanan yürüyüş yoluyla ilgili çalışmaları takip edeceğini söyledi. Tüfenkci, "510 metre yüksekliğinde, yaklaşık 700 metre uzunluğunda olması planlanan bu köprü, Kemaliye, Erzincan ve Yukarı Fırat Havzasının daha geniş çapta tanınmasına katkıda bulunacak." ifadesini kullandı.

Yolları millet yürüsün diye yaptıklarını dile getiren Tüfenkci şöyle devam etti:

"Biz yollar yapıyoruz, yolları millet için yapıyoruz. Biz köprüler yapıyoruz, gönülleri birleştirelim diye. Biz yolları yapıyoruz yürünsün diye ama millet yürüsün diye. Kemaliyeli yürüsün diye, Erzincanlı yürüsün diye, Malatyalı yürüsün diye yapıyoruz. Teröristler yürüsün diye değil. Teröristleri kurtarmak için yürüyelim değil, milleti kurtaralım diye yürüyoruz. Yürümeye de devam edeceğiz inşallah."

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk adımlarının güçlü bir şekilde atılacağını söyleyen Bakan Tüfenkci, "O darbelere nasıl millet dur demişse, nasıl 16 Nisan'da sizlerin desteğiyle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek bir daha bu darbeler bu ülkede olmasın diye 'Evet' demişseniz, vesayet sistemlerine son vermişseniz inşallah 2019’da da bu millet 2023 hedeflerini yakalayacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk adımlarını da güçlü bir şekilde atacak." diye konuştu.

Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra Sıtkı Fırat fotoğraf sergisi ve köy ürünleri el sanatları pazarının açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :