Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, milletvekilliği aday adaylığı için partisine başvuruda bulundu.Konuk ve Şeker, partisinin İl...

AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, milletvekilliği aday adaylığı için partisine başvuruda bulundu.

Konuk ve Şeker, partisinin İl Başkanlığı'na gelerek İl Başkanı Nazmi Ünlü'ye müracaat dosyasını teslim etti.

Konuk, burada yaptığı konuşmada, ülkenin 1 Kasım'da yeniden sandık başına gideceğini söyledi.

"Siyaset millete yük olmak için değil milletin yükünü almak için yapılır" diyen Konuk, şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimlerinden 146 gün sonra yenilenecek bu seçimlerde milletimiz sandık vasıtasıyla iradesini bir kez daha ortaya koyacak ve inanıyorum ki; Meclis aritmetiğine yapacağı müdahale ile daha büyük, daha güçlü, daha müreffeh, daha kudretli Türkiye inşası yolunda iki seçim arasında geçen mola süresini de telafi edecek bir irade ortaya koyacaktır. Siyaset millete yük olmak için değil milletin yükünü almak için yapılır. Siyaset muhalefete konuşlanıp konuşmak için değil milletin hizmetine koşmak için yapılır. Siyaset kapı kapatmak için değil milletin önüne yeni fırsat kapıları açmak için yapılır. Siyaset mazeret üretmek için değil marifet göstermek için yapılır. Siyaset düğüm atmak için değil problem çözmek için yapılır."

Şeker ise konuşmasında, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Bizler 7 Haziran sonrası halkımızın desteğiyle milletvekili olarak Karamanımız için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim Karaman ve ülkemiz için hayallerimiz var. Yapacak daha çok işimiz var. Eğitimden sağlığa, alt yapıdan ulaşıma Karamanımız adına hayata geçireceğimiz projeler için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı