Garanti, dijital platformlardan "iTunes kodu" sunmaya başladı

Garanti, dijital platformlardan "iTunes kodu" sunmaya başladı

Garanti Bankası, İnternet Şubesi ve Cep Şubesi üzerinden "iTunes Kodu" satın alma fırsatı sunmaya başladı.Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre,...

Garanti Bankası, İnternet Şubesi ve Cep Şubesi üzerinden "iTunes Kodu" satın alma fırsatı sunmaya başladı.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, müşteriler, "Ödemeler" sekmesinden iTunes Kodu satın alma adımına geçerek; 25, 50 ve 100 liralık kod tutarlarından dilediğini seçebiliyor, iTunes alışverişlerinde kullanabileceği kodu anında satın alabiliyor.

Kullanıcılar dilerse, Türkiye'de ilk kez bir banka tarafından dijital ortamda sunulan işlevsel kodu İnternet veya Cep Şubesi üzerinden satın alıp, sevdiklerine hediye olarak gönderebiliyor. 

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri  yer alan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, müşterileri için büyük kolaylık sağlayan dijital kanallarda, onlara bütünleşik ve kapsamlı hizmet verebilmek, dijital bankacılık alanındaki en önemli öncelikleri olduğunu belirtti.

Tüm dijital mecralarda müşterilerinin sesine kulak vererek, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda var güçleriyle çalıştıklarını aktaran Başer, her geçen gün daha çok ürün ve servisi dijital kanallara taşıdıklarını bildirdi.

Başer, "Bütünleşik kanal stratejimizin bir parçası olarak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, Türkiye'de, İnternet ve Cep Şubesi üzerinden iTunes Kodu satın alma fırsatı sunan ilk banka olmaktan gurur duyuyoruz. Dijital dünyadaki yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı