FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

- TFF Yönetim Kurulu Üyesi Düşmez:"Bu kalkışmaya karşı ülkenin tüm vatanını seven katmanlarıyla milli iradeye sahip çıkarak direnmesini bu ülkenin bir ferdi olarak gururla izliyorum"- "Hayatın tüm katmanlarıyla normale bir an önce dönmemiz gerekiyor. Hain


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınayarak, halkın milli iradeye sahip çıkma adına ortaya koyduğu direnmeyle gurur duyduğunu söyledi.

Düşmez, PTT 1. Lig'de yeni sezon fikstür çekimi töreni öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan kötü olayların son bulmasını dileyerek, "Bu kalkışmaya karşı ülkenin tüm vatanını seven katmanlarıyla milli iradeye sahip çıkarak direnmesini bu ülkenin bir ferdi olarak gururla izliyorum. Güneş herkese eşit doğar ama gül ayrı kokar, çöp ayrı kokar. Güllerle çöplerin ayrılacağı için ayrıca mutluyum." ifadelerini kullandı.

Liglerin sağlıklı şekilde oynanması için çalıştıklarını aktaran Ali Düşmez, "Hayatın tüm katmanlarıyla normale bir an önce dönmemiz gerekiyor. Hainlere verilecek en önemli cevap normal hayata dönmektir. İşlerimizi en iyi şekilde yapmalıyız." diye konuştu.

TFF yöneticisi, spor ailesinin ufak meselelere büyük eforlar harcamaması gerektiğini vurgulayarak, "En üst ligden, en alttaki amatör lige kadar halkın bilinçlenip, birlik ve beraberliğe önem vereceğini düşünüyorum. Bunu rica ediyorum. Bu sezonun hepimize hayırlar getirmesini temenni ederken ülkemizin de inşallah güzel günlere yürüyeceğine olan inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum." görüşlerini aktardı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ise futbol camiasının sonuna kadar demokrasinin yanında olduğunu belirterek, "Ülke olarak bu acı olayları yaşadığımız için geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Sonuna kadar demokrasinin arkasında olan bir futbol camiası olarak 2016-2017 sezonunun huzur, barış ve demokrasi getirmesini diliyorum. Bu vesileyle PTT 1. Lig'e yeni katılan Ümraniyespor, Manisaspor ve Bandırmaspor'a hoşgeldiniz diyorum. Umarım hayırlı bir sezon geçiririz." şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :