Konya'da zincir marketlere dadanan hırsız yakalandı

Konya Emniyeti, hırsızlık ve yankesicilik suçlarıyla mücadele kapsamında zincir marketlerden yüzlerce ürün çalan şahsı yakalayarak cezaevine gönderdi.

Konya'da polis ekipleri, zincir marketlerden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda 14 farklı marketten hırsızlık yapıldığı tespit edildi ve şüphelilerin aracı belirlendi.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin de desteğiyle araç takibe alındı ve Kadınhanı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile koordineli bir operasyon düzenlendi.

z1.jpg

Operasyon sonucunda araçta yakalanan C.A. isimli şahıs, emniyet tarafından gözaltına alındı. Yapılan aramada, zincir marketlerden çalındığı belirlenen yaklaşık 300 litre zeytinyağı, kaşar peyniri, gıda ve temizlik malzemeleri ele geçirildi. C.A., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

z2.jpg

C.A.'nın 16 adet suç kaydı bulunması dikkat çekerken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği ve mal varlığının korunması adına benzer suçların önlenmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler