Eskişehir Sanayi Odası üyeleri, İstanbul'da fuarları ziyaret etti

Eskişehir Sanayi Odası üyeleri, İstanbul'da fuarları ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO), İstanbul'da düzenlenen demir-çelik, döküm ve demir dışı metaller sektörlerini ilgilendiren fuarlara...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO), İstanbul'da düzenlenen demir-çelik, döküm ve demir dışı metaller sektörlerini ilgilendiren fuarlara katıldı.

ESO'dan yapılan açıklamaya göre, ESO heyeti İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 13. Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı ANKIROS 2016, ANNOFER 12. Uluslararası Demir Dışı Metaller Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas ile TURKCAST 7. Döküm Ürünleri İhtisas fuarlarını ziyaret etti.

ESO heyeti fuarlar kapsamında yaptıkları ziyaretlerde son teknoloji üretim tekniklerini yerinde görme fırsatı bulurken, gerçekleştirdikleri iş görüşmeleriyle firmaları için yeni fırsatlar yakaladı.

Bu yıl gerçekleştirilen ANKIROS, ANNOFER, TURKCAST 2016 fuarında demir-çelik, döküm ve demir dışı metaller sektörlerinde çalışan 50'ye yakın ülkeden yaklaşık bin katılımcı yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler