Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı Diyarbakır'da

Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı Diyarbakır'da

DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık konusunda destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Diyarbakır'a geldi

DİYARBAKIR (AA) - DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık konusunda destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Diyarbakır'a ulaştı.

"Güçlü Bir Türkiye İçin Evet" kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve "yeni Türkiye", "dünya lideri", "dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda" yazıları bulunan otomobiliyle kente geldi.

Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 hafta önce Kocaeli'den yola çıktığını, bugüne kadar 26 kenti gezdiğini söyledi.

Erdoğan'ın ülkeyi kalkındırmak için yaptığı hizmetlere işaret eden Özavcı, "Cumhurbaşkanındaki vatan, millet ve bayrak sevgisi ile ona olan sevgimden dolayı Türkiye'yi karış karış geziyorum, referandum için 'evet' de diyorum. Diyarbakır'da sohbet ettiğim vatandaşlar Erdoğan'a büyük sevgi duyuyor." ifadelerini kullandı.

Özavcı, daha sonra Mardin'e hareket etti.










AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler