Düzce'de traktörün üzerine ağaç devrilmesi

Düzce'de traktörün üzerine ağaç devrilmesi

Yığılca Kaymakam Vekili Pekmez:

DÜZCE (AA) - Yığılca Kaymakam Vekili Aykut Pekmez, ilçede yaşanan kazayla ilgili olarak, "Çok acı verici bir durum ve temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. Önemli olan olayın nasıl olduğu değil 6 vatandaşımızın hayatını kaybetmesidir" dedi.

Pekmez,  AA muhabirine, ilçede şiddetli rüzgar nedeniyle orman işçilerini taşıyan traktörün üzerine ağaç devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiğini,15 kişinin yaralandığını söyledi. 

Olayın, orman işletmesine götürü usulü çalışan Sarıkaya Köyü Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi üyesi işçilerin yağışın artmasıyla işlerine ara verip yaşadıkları Sarıkaya köyüne dönmek için traktörün römorkuna bindiğini anlatan Pekmez, dağ yolundan ilerleyen traktörün üzerine yol kenarında bulunan bir kayın ağacının şiddetli rüzgar sonucu devrildiğini belirtti.

İlk belirlemelere göre 6 vatandaşın hayatını kaybettiğini vurgulayan Pekmez, "15 yaralımız Düzce merkezdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.Olay yerinde savcılık incelemesinin ardından cesetler Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna gönderildi" diye konuştu.

Yaşanan olayın acı verici olduğunu vurgulayan Pekmez,  "Çok acı verici bir durum ve temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. Önemli olan olayın nasıl olduğu değil 6 vatandaşımızın hayatını kaybetmesidir. Hayatına kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı