Dördüncü çocuğuna "Ahmet Tayyip" adını verdi

Dördüncü çocuğuna "Ahmet Tayyip" adını verdi

Manisalı Öz Ailesi, üç kız çocuktan sonra dünyaya gelen oğullarına çok sevdikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun isimlerini verdi- Baba Öz: "Allah 3 kız çocuğunun ardından eşime ve bana bir erkek çocuk nasip etti. Allah

MANİSA (AA) - Manisalı Öz Ailesi, üç kız çocuktan sonra dünyaya gelen oğullarına çok sevdikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ismini verdi. 

Ulu Mahallesi'ndeki evlerinde Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ağırlayan Halime ve Himmet Öz çifti, "Ahmet Tayyip" adını verdikleri 1 aylık oğullarının mutluluğunu paylaştı. 

Kız çocuklardan sonra erkek çocuğu dünyaya geldiği için büyük sevinç yaşadığını anlatan baba Öz, şöyle konuştu:

"Allah 3 kız çocuğunun ardından eşime ve bana bir erkek çocuk nasip etti. Allah erkek çocuğu nasip ederse, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir ismini ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ismini vermeyi hep istedim. Rabbim geçtiğimiz ay bize bir erkek çocuk nasip etti. İsmini Ahmet Tayyip koyarak hayalimi gerçekleştirdim. Cumhurbaşkanımızın 4 çocuk tavsiyesine de uymuş olduk. Allah'a şükürler olsun sağlıklı, güzel bir çocuğum var." 

Aileye çeşitli hediyeler verip sağlık ve mutluluk dileklerinde bulunan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise 4. çocuğa "Ahmet Tayyip" adını veren aileyi ziyaret etmek istediğini kaydetti.

Güzel isimlerle çocuklarını taçlandıran aileyi kutladığını belirten Selçuk, "Haberi alır almaz ailemizin evini ziyaret ettim. İnşallah bahtı, kaderi isimleri gibi güzel olur ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı olur" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler