Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderleri kabulü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderleri kabulü

EİB Koordinatör Başkanı Ünlütürk: "Birlik ve beraberlik görüntüsü, gelecekte olumlu gelişmelerin olacağının ışığını verdi" - EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar: "Ülke olarak bir ve beraber olduk, bunda Sayın Cumhurbaşkanımızın tavır ve tutumu pozitif

İZMİR (AA) - Ege İhracatçı Birlikler (EİB) Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde liderlerle gerçekleştirdiği zirveye ilişkin, "Birlik ve beraberlik görüntüsü, gelecekte olumlu gelişmelerin olacağının ışığını verdi." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabulüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünlütürk, farklı siyasi partilerin Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından bir araya gelmesiyle ilgili, "Bu birlik beraberlik görüntüsü bizi mutlu etti" dedi.

Ünlütürk, "Birlik ve beraberlik görüntüsü, gelecekte olumlu gelişmelerin olacağının ışığını verdi. Bu birlik ve beraberliğin pekişerek devam etmesini temenni ediyoruz. İleriye daha ümitli bakabilmek için bu görüntünün devamını diliyoruz. Bu bir mesajdır. Darbe girişiminde bulunanlara karşı 'biz biriz' mesajı... Bu son olsun, bu tür girişimler tamamen akıldan silinsin." diye konuştu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise Atatürk'ün "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" dediğini belirterek, vatan söz konusu olduğunda tüm Türkiye'nin bir olduğunu söyledi.

Her kesimin vatan için kenetlendiğini dile getiren Yorgancılar, şunları kaydetti:

"Ülke olarak bir ve beraber olduk, bunda Sayın Cumhurbaşkanımızın tavır ve tutumu pozitif oldu. Sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar, medya ve tüm partiler bir oldu. Son derece güzel bir tablo. Görüldü ki, vatan söz konusu olduğunda herkes bir araya gelebiliyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler