Cenk Özcan, yeni sistem peşinde

Cenk Özcan, yeni sistem peşinde

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, oynadığı son 2 maçta da play-off yolundaki en ciddi rakiplerine yenilerek zorlu maratonda ağır yara aldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta play-off’a kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor, son 2 haftada oynadığı maçları kaybederek yarışta 8 puan geriye düştü. Kendisi gibi play-off’a kalma mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor ve Sivas Belediyespor’a mağlup olan Cenk Özcan’ın takımı 20 puanda kaldı. Ligde 9. sıraya gerileyen Anadolu Selçukspor’un 5. sıradaki İstanbulspor ile arasında 8 puanlık fark bulunuyor. Gol yollarında yaşadığı sıkıntılardan dolayı sonuca gitmekte güçlük çeken temsilcimizin devre arasında hücum hattına takviye yapması bekleniyor. 

‘SİSTEM KURMAYA ÇALIŞIYORUZ’
Bu arada dün yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, ‘Bu hafta bizim için çok önemli… Üst sıraları yakalama ve aşağıdan kopma adına. Hafta sonunda Pendikspor’la önemli bir karşılaşma oynayacağız hazırlıklarımız sürüyor. Eksiklerimiz var ancak buna rağmen biz burada bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Sistem içerisinde oynayan arkadaşlarımız diğerlerini yapacaklardır. Ümit ediyorum ki bu maçta üç puan alıp kalan haftaların daha rahat gireceğiz’ ifadelerini kullandı. 
memleket.com.tr