Bu mesleklere gün doğdu! Darphane personel alıyor: 2 ay deneme süresi var

Bu mesleklere gün doğdu! Darphane personel alıyor: 2 ay deneme süresi var

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası, İstanbul'daki iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 50 kamu işçisi arıyor. Başvurular 17 Kasım'a kadar İŞKUR üzerinden online olarak kabul edilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bulunan iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 50 kamu işçisi alacak. İlgili duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı ve başvurular 17 Kasım tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden online olarak yapılabilecek.

İşe alınacak personel dağılımı şu şekilde: 2 aylık deneme süreli olarak 2 hemşire, 6 matbaa işçisi, 7 baskıcı (plastik), 2 hadde işçisi, 1 dökümcü (metal), 1 metal pres makinesi operatörü, 3 makine bakım onarım teknisyeni, 16 temizlik görevlisi, 2 aşçı ve 10 güvenlik görevlisi.

Başvuru sürecinde adayların, İŞKUR tarafından bildirilen ve talep şartlarına uygun iş sayısının 4 katı kadar asıl, asıl sayı kadar da yedek aday arasından seçilecekleri bir sözlü mülakat süreci uygulanacak. Başvuruların şahsen, posta veya e-posta yoluyla kabul edilmeyeceği önemle belirtiliyor.

İlgilenen adaylar, başvuru süreci ve detaylı bilgiler için İŞKUR'un resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler