BN Hotel Thermal&Wellness, Türkiye'nin En Beğenilen 10 Oteli Arasında!

BN Hotel Thermal&Wellness, Türkiye'nin En Beğenilen 10 Oteli Arasında!

Mersin'in İçmeler mevkiinde bulunan BN Hotel Thermal&Wellness, Otelpuan'ın 2024 yılı en beğenilen 100 otel listesinde yer alarak büyük bir başarı elde etti.

Türkiye'nin ilk ve tek "luxurythermal" oteli olan BN Hotel Thermal&Wellness, misafirlerine sunduğu üstün hizmet ve konfor ile 2024 Otelpuan Ödülü'ne layık görüldü. Otel, 3 milyona yakın doğrulanmış misafir yorumu ve puanı üzerinden yapılan değerlendirmede ilk 10'a girmeyi başardı.

9 Farklı Oda Kategorisi, 35 Farklı Termal Havuz

Toplamda 9 farklı oda kategorisinde 246 oda, 3 villa ve 644 yatak kapasitesi ile her türlü ihtiyacı karşılayan BN Hotel Thermal&Wellness, Mersin turizmine de önemli katkılar sağlıyor. Eğitimden istihdama, tanıtımdan gıda üretimine kadar pek çok alanda öncü rol oynayan otel, 11 bin 500 metrekarelik alana kurulu Türkiye'nin en büyük SPA merkezine ev sahipliği yapıyor. Bu merkezde 35 farklı termal havuz ve birçok farklı spa uygulaması misafirlerin hizmetine sunuluyor.

Uluslararası Ödüller Kazandı

"Luxury Thermal" konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal&Wellness, 2023 World Luxury SPA Awards'da Luxury Thermal Hotel Spa, Best Interior Design ve Luxury Mineral Spring Spa kategorilerinde 3 ayrı ödül kazandı. Otel ayrıca, "Avrupa'nın En iyi Luxury Thermal Hotel Spa'sı seçilirken, TripAdvisor'dan ise TravelersChoise 2023 ödülünün sahibi oldu.

BN Hotel Thermal&Wellness'in bu başarısı, Mersin turizmi için de büyük önem taşıyor. Otelin uluslararası alanda da tanınması ve ödüller kazanması, Mersin'in turizm potansiyelinin artmasına ve daha fazla turist çekmesine katkıda bulunacak.

BN Hotel Thermal&Wellness, Türkiye'nin En Beğenilen 10 Oteli Arasında!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.