Bisikletçiler bayrağı Isparta’ya ulaştırdı

Bisikletçiler bayrağı Isparta’ya ulaştırdı

Mevlana Müzesi önünde teslim alınan şanlı bayrağı, Konya ekibi kazasız bir şekilde tamamlayarak Isparta ekibine teslim etti

Muğla Mor Pedallar Kadın Bisiklet Derneği’nin başlattığı, "El Ele, Elden Ele 81 İle" sloganıyla yürütülen “Türk Kadınının Zaferi Projesi” kapsamında Mayıs ayında başlayan Muğla'dan Başlayan ve 81 ili dolaşan bayrağı, Konya şehri adına bayraktar Nuran Solaker ile Selçuklu Seyyahları Bisiklet Derneği ‘nden Gökhan Sizüçen, Sinan Saraç, Muhammet Öztat, Bestami Coşkun ve Celalettin Küçükbuzcu’dan oluşan ekip ile Isparta’daki ekibe ulaştırdı.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Mevlana Müzesi önünde teslim alınan şanlı bayrağı, Konya ekibi kazasız bir şekilde tamamlayarak Isparta ekibine teslim edildi. Selçuklu Seyyahları Bisiklet Derneği Gökhan Sizüçen, 170 kilometrelik etabı kazasız bir şekilde tamamlamanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Türk Kadınının Zaferi Projesi’nin taşıdığı misyon açısından önemli olduğunu kaydeden Sizüçen, “Kadın bisikletçilerin taşıdığı bayrağımız her şehirde en iyi şekilde karşılanıp bisikletlerle diğer bir şehre götürülüyor. Konya ekibimiz olarak Nuran Solaker hanım ile birlikte Karaman şehrinden teslim aldığımız bayrağımızı Isparta’ya ulaştırdık” dedi. 

Etiketler :