Bingöl'deki terör saldırısı

Bingöl'deki terör saldırısı

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu- Aksoy: "Terör son buluncaya kadar mücadele devam edecektir. Bu mücadeleyi de milletimizle be

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Genç ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan polis memuru Yıldırım'ın Ergani'de yaşayan ailesi, Türk bayraklarıyla donatılan Kemaliye Mahallesi'nde taziyeleri kabul ediyor.

Vali Hüseyin Aksoy da beraberinde 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Ergani Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar ile şehidin ailesine başsağlığı dileğini iletti.

Aksoy, burada yaptığı konuşmada, şehidin ailesinin acısını paylaştıklarını söyledi.

Terörle mücadeleye aralıksız devam edileceğine vurgu yapan Aksoy, "Terörle mücadele eden güvenlik birimlerimiz bu konuda kararlıdır. Terör son buluncaya kadar mücadele devam edecektir. Bu mücadeleyi de milletimizle beraber ortaya koyacağız ve terörü sonlandıracağız." dedi.

Öte yandan taziye evinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ve bazı bakanlardan gelen taziye telgrafları da okundu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :