Beyşehir'de mesleki eğitimi geliştirme toplantısı

Beyşehir'de mesleki eğitimi geliştirme toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde mesleki eğitim geliştirme toplantısı düzenlendi.Beyşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen toplantıda...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde mesleki eğitim geliştirme toplantısı düzenlendi.

Beyşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, meslek liselerinin önemine değindi.

Şahiner, ülkenin ve Beyşehir'in geleceği için okul ve sektör temsilcilerinin bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantının ilçedeki mesleki eğitimin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ise meslek liselerinde bölge ihtiyaçlarına göre istişareler yapılarak yeni alanlar açılması gerektiğine işaret ederek, sektör temsilcilerine hep birlikte taşın altına elini koyarak mesleki eğitimin gelişmesinin sağlanması gerektiğini söyledi.

Toplantıya, Konya Sanayi Odası Genel Sekreteri Sedat Taşkaza, Konya Esnaf Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ziya Yavuz, ilçede faaliyet gösteren oda temsilcileri, Üzümlü ve Huğlu Mahallerindeki silah üreticileri ve sanayiciler katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :