Beşiktaş'taki silahlı çatışma

Beşiktaş'taki silahlı çatışma

Azerbaycanlı iş adamın hayatını kaybettiği, şoförünün yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin eşkali belirlendi

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ta çıkan silahlı saldırıda Azerbaycanlı iş adamını öldüren, şoförünü yaralayan şüphelilerin eşkali tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece Beşiktaş'ta Azerbaycanlı iş adamı Ravşan Caniyev'in öldürüldüğü, şoförünün ise yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan saldırganların kimliğini belirlemek için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Silahlı saldırganların eşkalinin tespit edildiği, yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bu arada, şüphelilerin yabancı uyruklu olmaları ve yurt dışına kaçma ihtimali üzerine tüm sınır kapıları ile havalimanlarına eşkal bilgilerinin gönderildiği öğrenildi.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı Yıldız Caddesi'ndeki dün gece bir otelden çıkan 90 ND 011 Azerbaycan plakalı lüks cipe silahlı kişilerce ateş açılmış, araçtaki Azerbaycan uyruklu iş adamı Ravşan Caniyev hayatını kaybetmiş, şoförü yaralanmış, saldırganlar yaya olarak kaçmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler