Başbakan Yardımcısı Kaynak, Siirt'te

Başbakan Yardımcısı Kaynak, Siirt'te

Başbakan Yardımcısı Kaynak, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden kamyon şoförü Abdulbaki Aydın'ın yoğun bakım servisinde tedavisi süren 40 günlük bebeğini ziyaret etti

SİİRT (AA) - Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden kamyon şoförü Abdulbaki Aydın'ın yoğun bakım servisinde tedavisi süren 40 günlük bebeğini ziyaret etti.

Kaynak, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ile Siirt Devlet Hastanesine gitti. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören, Şirvan'daki maden faciasında yaşamını yitiren Abdulbaki Aydın'ın 40 günlük bebeği Veysel'in sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Kaynak, Aydın'ın eşi Mukadder Aydın ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Mukadder Aydın, ziyarette gözyaşlarına hakim olamadı.

Daha sonra Ulu Cami'de incelemelerde bulunan Kaynak, İl Müftüsü Faruk Arvas ve cami görevlileri tarafından bilgilendirildi. Cami ziyaretinin ardından bir esnafın çay daveti üzerine iş yerine geçen Kaynak, esnaf ile sohbet etti.

Siirt merkezde bulunan bir vakıf arazisinde de incelemeler yapan Kaynak, burada engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebi üzerine yardım için Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'a talimat verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler