Attığınız sayı olsun

Attığınız sayı olsun

Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek olan Selçuklu Basketbol, ligdeki ilk maçında Pazar günü saat 17.00’de Petkimspor’la karşılaşacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezon bu hafta başlıyor. Selçuklu Basketbol sezona yarın evinde oynayacağı Petkimspor maçıyla merhaba diyecek. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda saat 17.00’de başlayacak olan mücadeleyi Aydın Karaçam, Fatih Güler, Yiğit Gönültaş hakem üçlüsü yönetecek. Mavi-Beyazlılar karşılaşma öncesi son antrenmanını bugün gerçekleştirecek.

YENİ HOCA YENİ TAKIM

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği ligde play-off oynama başarısı gösteren Selçuklu Basketbol bu sezon, yeni yönetim ve takım yapılanması, yeni hoca ve büyük ölçüde yenilenmiş takım kadrosuyla mücadele edecek. Yeni sezonda Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde mücadele edecek mavi-beyazlılar yarınki mücadeleyi kazanarak sezona moralli girmek istiyor. Basketbolseverler mücadeleyi 5 TL’den, 15 yaş altı öğrenciler ise ücretsiz olarak izleyebilecek. Öte yandan 50 TL olarak belirlenen kombine satışları devam ediyor.

 

---

KARADAĞ: TARAFTARLARIMIZDAN

DESTEK BEKLİYORUZ

Selçuklu Basketbol Takımı Başantrenörü Cengiz Karadağ, taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek “Taraftarlarımızın bu sezon parkede bizim itici gücümüz olacağını düşünüyorum. Biz takım olarak onların vereceği desteğe çok güveniyoruz. Çünkü en büyük motivasyon kaynağımız taraftarlarımız olacak. Onlarla beraber sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Herkesi Pazar günü saat 17.00’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonuna bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TBL 1. HAFTA MAÇ PROGRAMI

12 Ekim 2018

15.00   Ankara DSİ                 -           İTÜ Basket

16.00   OGM Ormanspor        -           Finalspor        

18.00   Düzce Belediye                      -           Artvin Belediye          

13 Ekim 2018

16.00   Karesispor                   -           Bandırma Kırmızı      

17.00   Bursaspor                    -           Yeni Mamakspor       

17.00   Edirnespor                  -           Akhisar Belediye       

17.00   Manisa BŞB                -           Yalova Belediye        

14 Ekim 2018

17.00   Selçuklu Basketbol     -           Petkimspor