Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Akbulut: "Terör eylemleri karşısında, milletimizi, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, yekvücut olmaya davet ediyoruz"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Hamza Akbulut, milleti, terör eylemleri karşısında birlik ve beraberliğe çağırdı.

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada terörün insanlığın ortak düşmanı olduğunu vurguladı.

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırının ramazan ayında yapıldığına dikkati çeken Akbulut, şunları kaydetti:

"Ramazan ayında yapılması terörün ve teröristin hiçbir değer tanımayan habis ruhlu insanlardan kurulu, şer şebekeler olduğu bir kez daha görülmüştür. İnsan olma şerefini taşımaktan aciz bu zavallılar topluluğunu telin ediyoruz. Terör, kaç cana kıyarsa kıysın ülkemizde meşruiyet ve hayat bulamayacaktır. Terörün inancı ve insanlığı yoktur. İnsanı insana kırdıran terör örgütleri ve onlara hamilik yapanlar, insanlığın ortak düşmanlarıdırlar. Terörün ülkemizi hedef alması zaman zaman acılar yaşatması birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Bu milletin istikbal yürüyüşü devam edecektir. Bu toprakları milletimize vatan yapan inanç ve mücadele ruhumuz terör karşında asla sarsılmayacaktır. Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, terör eylemleri karşısında, milletimizi, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, yekvücut olmaya davet ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler