Anadolu, Zonguldak yolcusu

Anadolu, Zonguldak yolcusu

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, yarın deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçı için bugün şehirden ayrılacak

Spor Toto 2.Lig’in 7. hafta maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile kozlarını paylaşacak Anadolu Selçukspor’da zorlu maçın hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Bugün sabah saatlerinde Zonguldak’a gidecek ekibimizde Ufukhan Bayraktar dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Akşam saatlerinde Zonguldak’a ulaşması beklenen Yavru Kartallar’ın maç için kampa girecek. Hafta boyunca mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan yeşil-beyazlılar, ligde 10 puanla 6. sırada yer alıyor.

DEPLASMANDA YOKUZ
Anadolu Selçukspor’un bu sezon aldığı sonuçlar dikkat çekiyor. Evinde rakiplerine sahayı dar eden yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadı. Ligde aldığı 3 galibiyeti de sahasındaki maçlarda alan Yavru Kartal, deplasmanda oynadığı 3 maçtan galibiyet çıkaramadı. Bu maçlarda 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip, ilk 3 puanını bu hafta almak amacında.

DÜDÜK BALCI’NIN 
Spor Toto 2. Lig'de 7. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre Anadolu Selçukspor’un deplasmanda Pazar günü saat 14.30'da oynayacağı Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını Levent Balcı yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligde 7. Haftasında deplasmanda oynanacak Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında Levent Balcı’nın yardımcılıklarını, Tamer Okuldaş ve Kürşathan Akın, müsabakanın 4.hakemliğini ise İsmail Uğur Göçmen yapacak.