Anadolu Selçukspor, Tuzla’yla başlıyor

Anadolu Selçukspor, Tuzla’yla başlıyor

TFF 2. Lig’de yeni sezon perdesi hafta sonu açılıyor. Anadolu Selçukspor, ilk hafta sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar rakibini yenerek sezona moralli başlamak istiyor

TFF 2. Lig’de 2018-2019 Futbol Sezonu, bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Bu yıl Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor, yarın sezona evinde oynayacağı maçla merhaba diyecek. Yeşil-beyazlılar, yarın Tuzlaspor’u ağırlayacak. Selçuk Üniversitesi Kampüs Futbol sahasında oynanacak maç saat 16.30’da başlayacak. Mücadeleyi Malatya bölgesinden Batuhan Gültek yönetirken yardımcılıklarını Özcan Sultanoğlu ve Barış Çiçeksoyu yaparken maçın 4. hakemi Safa Yılmaz olacak.

YENİ EKİP YENİ KADRO

Geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performans sonrası bu sezon Spor Toto 1. Lig ekibi Altay’la anlaşan Mustafa Alper Avcı’dan boşalan koltuğa önce Gürses Kılıç’ı getiren yeşil-beyazlılar, ani bir kararla sezon başlamadan Kılıç’la yollarını ayırdı ve takımın başına Tayfun Türkmen’i getirdi.

ÖNEMLİ OYUNCULAR GİTTİ

Anadolu Selçukspor, bu sezon önemli oyuncularını hem A takım Konyaspor’a hem de farklı takımlara verdi. Gurbetçi ağırlıklı bir transfer politikasıyla boşluğu doldurmayı hedefleyen Anadolu Selçukspor, sahasında oynayacağı maçta Tuzlaspor’u yenerek sezona moralli başlamak istiyor.

TFF 2. LİG KIRMIZI GRUP’TA İLK HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

2 Eylül 2019

16.30   Konya Anadolu Selçukspor  -Tuzlaspor

16.30   Etimesgut Belediyespor - Kırklarelispor       

17.00   Fatih Karagümrük - Menemen Belediyespor       

17.00   Bandırmaspor -Kahramanmaraşspor

17.00   Pendikspor  - Sivas Belediyespor       

17.00   Manisa BŞB - Zonguldak Kömürspor       

17.00   Darıca Gençlerbirliği  - Tokatspor       

20.00   Tarsus İdman Yurdu  - Bugsaşspor

20.00   Şanlıurfaspor  -  Fethiyespor