Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Üğdül:- "Anadolu Ajansı yurt dışında yaptığı çalışmalar ve anlaşmalar ile Türk kamuoyunu uluslararası gelişmelerden en hızlı ve etkin şekilde haberdar ediyor”

BRATİSLAVA (AA) - Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Aslıgül Üğdül Anadolu Ajansının (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, kurumun yurt dışında yaptığı çalışmalarla kamuoyunu uluslararası gelişmelerden en hızlı ve etkin şekilde haberdar ettiğini söyledi.

AA muhabirine konuşan Üğdül, "Anadolu Ajansımızın 97. yaş gününü kutluyorum, bununla da gurur duyuyorum. Anadolu Ajansı, Cumhuriyetimizin temel taşlarından bir tanesi." dedi.

"Anadolu Ajansı yurt dışında yaptığı çalışmalar ve anlaşmalar ile Türk kamuoyunu uluslararası gelişmelerden en hızlı ve etkin şekilde haberdar ediyor." diyen Üğdül, ajansın uluslararası kamuoyunu da en düzgün ve objektif şekilde Türkiye’deki gelişmelerden haberdar ettiğini kaydetti.

Güne AA’nın haberleri ile başladığını Belirten Üğdül, Bratislava Büyükelçiliği olarak sosyal medya hesaplarında her zaman AA'nın haberlerini temel aldıklarını ifade etti.

Görevi nedeniyle yurt dışında bir çok ülkede bulunduğunu ve AA’nın yurt dışı çalışmalarını yakından takip ettiğini anlatan Üğdül, AA'nın teknolojiyi yakından takip ettiğini, modern çağın haberleşme alanındaki yeniliklerini kullanarak gelişmeleri ulusal ve uluslararası kamuoyuna süratle aktardığını söyledi.

AA’nın güvenilirliğine dikkati çeken Üğdül, "Haberleriniz, başta diplomatlar ve biz büyükelçiler için çok temel bir bilgi kaynağı oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler