Akyurt'ta temiz bir çevre için bisiklet şenliği

Akyurt'ta temiz bir çevre için bisiklet şenliği

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi tarafından temiz bir çevre için bisiklet şenliği ve çevre temizliği ödül töreni yapıldı.Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi tarafından temiz bir çevre için bisiklet şenliği ve çevre temizliği ödül töreni yapıldı.

Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programa, öğrenciler Şehitler Anıtı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar pedal çevirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda varıldığında ise atık pil toplama yarışında dereceye giren okullara ve öğrencilere ödül verildi.

Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş düzenledikleri etkinlikle ilgili olarak, "Pedallar çevre için dönüyor. Geri dönüşümün mucitleri Akyurt’ta. Bugün gerçekleştirdiğimiz faaliyet geri dönüşüme dikkat çekmek için yaptığımız bir çalışma. Esasında çöpün değerlendirilmesi noktasıyla ilgili etkinliklerden bir tanesi. Geçen sene bu faaliyetin birincisini yapmıştık. Bu sene ikincisini yapıyoruz. Çocuklarımıza geri dönüşüm bilincini kazandırmamız açısından önemli bir etkinlik bu. Akyurt’ta geri dönüşüm kutularının yaygınlaşmasıyla ciddi anlamda geri dönüşüm sağladık. Bunun devamını getireceğiz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :