Akbank, "Şehrin İyi Hali" gönüllülerini bekliyor

Akbank, "Şehrin İyi Hali" gönüllülerini bekliyor

Akbank, uzun yıllardır çalışanları ile birlikte sürdürdüğü gönüllülük projelerini "Şehrin İyi Hali" projesiyle sürdürüyor.Akbank tarafından...

Akbank, uzun yıllardır çalışanları ile birlikte sürdürdüğü gönüllülük projelerini "Şehrin İyi Hali" projesiyle sürdürüyor.

Akbank tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, "Şehrin İyi Hali" projesi kapsamında; Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ve Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği (YHDD) iş birliğiyle gençlerin katılacağı sosyal sorumluluk projeleri düzenlenecek.

Gönüllü olan gençler, "toplum gönüllüleri" ile okul boyama, TURMEPA ile kıyı temizliği etkinliklerine katılacak ve YHDD ile de barınak hayvanlarının bakımına yardımcı olacak. Ayrıca İstanbul dışında, Akbank Caz Festivali'nin 25. yılında TOG iş birliği ile 25 ilden 100 genç yaşadıkları illerde; kitap toplama kampanyasından fidan dikimine, huzurevi ziyaretlerinden engelli çocuklarla etkinliklere kadar pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecek.

 "Şehrin İyi Hali" projeleri kapsamında toplum yararına projelerde gönüllü olan 18-26 yaşındaki üniversiteliler, yorgunluklarını 30 Ekim'de "Volkswagen Arena"da gerçekleşecek konserde atacak. Projede gönüllü olacak ilk 400 üniversiteliye bir kişilik konser davetiyesi verilecek.

"Şehrin İyi Hali" projelerine katılmak isteyen gençler; "www.sehriniyihali.com" adresi üzerinden bilgi alabilir ve başvurularını yapabilirler. Başvuruların kontenjanlarla kısıtlı olduğu proje için son başvuru tarihi ise 25 Eylül.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı