AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, kentte bir düğün salonunda yapılan toplantıda,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, kentte bir düğün salonunda yapılan toplantıda, AK Parti'nin büyük bir aile ve her bireyin önemli olduğunu belirterek, Kırşehir için çalıştıklarını söyledi.

Kırşehir'e yapılacak yeni yatırımlar, yeni planlamalar için bakanlıklarda görüşmelerin devam ettiğini anlatan Arslan, kentin ihtiyaçları doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ise AK Parti teşkilatının her ay tüm ilçelerde ve devamında da il merkezinde kapsamlı toplantılar yaptığına değindi.

Kırşehir teşkilatının faaliyetleriyle örnek çalışma sergilediğini dile getiren Kendirli, "Biz büyük bir aileyiz ve milletimiz için çalışmaya her zaman devam edeceğiz." dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de kentin sorunları ile ilgilenerek, her zaman daha yaşanabilir ve sosyal bir şehir oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.

İstişare görüşmeleriyle devam eden toplantıya, merkez ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler