Adana merkezli 4 ildeki FETÖ/PDY operasyonu

Adana merkezli 4 ildeki FETÖ/PDY operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan aralarında Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de bulunduğu 25 şüpheli adliyeye sevk edildi

ADANA (AA) - Adana merkezli, 4 ilde terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de bulunduğu 25 zanlı adliyeye gönderildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütü FETÖ/PDY'nin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yapılanmasına yönelik Adana, Samsun, Hatay ve Osmaniye'de gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 25 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aralarında Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D. ile 2 eski il müdürünün de bulunduğu 25 şüpheli, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Terör örgütü FETÖ/PDY'nin Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürlüğü yapılanmasına yönelik Adana, Samsun, Hatay ve Osmaniye'de yaklaşık iki hafta önce gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D. ve 2 eski il müdürünün de bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler