Acun, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan küslüğünü bitirebilir mi?

Acun, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan küslüğünü bitirebilir mi?

Yıllardır konuşmayan Gülben Ergen ile Mustafa Sandal'ı jüri yapan Acun, "Barışmaları için rica etmem yetti" dedi. Peki Acun, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan küslüğünü bitirebilir mi? İki ünlü biribirine neden küs?

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı Rising Star'ın jürileri Gülben Ergen ile Mustafa Sandal uzun süre önce kavga etmiş hatta mahkemelik olmuştu. 'Şıkır şıkır' şarkısı yüzünden tartışan ve sonunda birbirlerinden davacı olan ikili Acun Ilıcalı sayesinde barışmış. Önceki akşam yakın arkadaşı Burcu Esmersoy ile yemek yiyen Ilıcalı mekan çıkışı gazetecilere, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal arasındaki küslüğün nasıl bittiğini anlattı. “İlk teklif götürürken davalık olduklarını biliyordum ama ikisi de kalender insan büyük sanatçı. İkisi ile de ayrı ayrı konuştum kırgınlıkların kimseye faydası olmaz, barış süreci de çok hızlı ve kolay gelişti ve aynı projeye dahil oldular” dedi. İki büyük sanatçının barış elçiliğini yapan Ilıcalı, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan küslüğünü de bitirir misiniz? sorusuna ise uzun süre güldü. "Onların olayı beni bile aşar" cevabını verdi.

PEKKAN VE ERSOY NEDEN KÜS?

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar davetine katılan Ajda Pekkan'ın aynı davetteki Bülent Ersoy'a selam vermemesi üzerine başlayan polemik, iyice büyüdü. Tartışma, Diva'nın Süperstar için "Hödük, ucube, nesli tükenmiş" sözleriyle başladı. Ajda Pekkan bu sözler üzerine Bülent Ersoy'u savcılığa şikayet etti. Ünlü sanatçının Bülent Ersoy'a açtığı dava üzerine Diva hakkında 'hapis kararı' çıktı.

"HÖDÜK" DEDİ...

Geçtiğimiz aylarda konser öncesinde de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy, bir muhabirin Sanatçıların özel koleksiyonu olur, örneğin Ajda Pekkan'ın ayakkabı koleksiyonu varmış demesi üzerine O ayakkabı koleksiyonu yapmaktan evvel Allah'ın selamını vermeyi öğrensin, küstah. O gece davetteyiz. Masaya geldi hödük, bir Allah'ın selamını vermedi dedi.