65. Hükümet'in kurulması

65. Hükümet'in kurulması

MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ülkü:- "İş alemi olarak, 25 çeyrektir devam eden pozitif büyümenin, yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini ve ‘Yeni Türkiye’ hedefiyle ülkemizin kalkınmada hızlanacağını düşünüyoruz"

İZMİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, iş dünyası olarak 25 çeyrektir devam eden büyümenin yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini düşündüklerini bildirdi.

Ülkü yaptığı yazılı açıklamada, yeni kabineden dolayı Başbakan Yıldırım’ı kutladıklarını ve ülke adına hayırlı olmasını dilediklerini belirtti. Ümit Ülkü, şunları kaydetti:

"Yeni kabinenin de istikrarla milletimize hizmet edeceğine ve icraatlarıyla adından söz ettiren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile yolumuzun açık olacağına inancımız tamdır. İş alemi olarak, 25 çeyrektir devam eden pozitif büyümenin, yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini ve ‘Yeni Türkiye’ hedefiyle ülkemizin kalkınmada hızlanacağını düşünüyor, bu bağlamda Başbakanımıza ve yeni kabinemize tam destek veriyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler