15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ve Bahşılı ilçelerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.Karakeçili...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ve Bahşılı ilçelerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.

Karakeçili ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalanması sonucu şehit düşen polis memuru Alpaslan Yazıcı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bombalanması sonucu şehit düşen Volkan Pilavcı'nın mezarları ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

Anma programında konuşan Kaymakam Emrah Uzun, 15 Temmuzda Türk milletinin birliğine, beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden vatan hainlerinin oyunlarını vatandaşların bozduğunu söyledi.

Uçaklara, tanklara ve silahlara canlarını siper eden Alpaslan ve Volkan başta olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kaymakam Uzun, "Bu vatanı asla hainlere bırakmayacağız. Gerekirse her birimiz canımızı feda edeceğiz. 15 Temmuz hain gecesini hiç unutmayacağız ve unutturmayacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar edildi ve mezarlık ziyareti gerçekleştirildi.

- Bahşılı

Bahşılı ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.

Hüseyin Onbaşı Camisi'nde mevlit okutuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler