Yeni Peugeot 308 pazarın lideri olmaya aday

Yeni Peugeot 308 pazarın lideri olmaya aday

Yeni Peugeot 308 Peugeot Uyararslan Plazada düzenlen basın kokteyli ile tanıtıldı

Yeni Peugeot 308 Peugeot Uyararslan Plazada düzenlen basın kokteyli ile tanıtıldı. Tanıtım toplantısına  Uyararslan Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uyararslan , Genel Müdür Mustafa Çağlayan ve yetkililer katıldılar. Genel Müdür Çağlayan Yeni Peugeot 308 hakkında bilgi verirken yalın tasarım, yenilikçi kokpit ve rekor CO2 emisyonu ile yepyeni bir sürüş keyfi sunan aracımız müşterilerimizin büyük beğenisini kazanmaktadır diyerek şunları söyledi:

Peugeot’nun tasarımcı ve mühendisleri, yalın ve asil tasarımlı, cüretkar, sezgisel ve modern bir hatchback tasarladılar.

Yeni modüler platform EMP2 (Efficient Modular Platform 2) sayesinde, Yeni Peugeot 308’e kompakt boyutlar (4,25 m) ve hafifletilmiş bir ağırlık (-140 kg) kazandırıldı.

Yalın bir iç mekan ve PEUGEOT i-Cockpit adı verilen yenilikçi bir kokpit seçimiyle, yepyeni bir sürüş keyfi vaad ediyor.

Son derece iddialı bir teknik şartnamenin ürünü olan yüksek kalite seviyesi, bir yandan Peugeot’nun ürün gamında yükseliş stratejisini somutlaştırırken, aracı en iyiler seviyesine çıkarmayı hedefliyor.