Veliler öğrenciyi darp ettiği iddia edilen öğretmene destek için okul önünde toplandılar

Veliler öğrenciyi darp ettiği iddia edilen öğretmene destek için okul önünde toplandılar

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Hurma Yarbay Pınar İlkokulu’nda, 8 yaşındaki A.Ö.’nün öğretmeni S.Ö. tarafından darp edildiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Öğretmen S.Ö.’ye destek veren veliler, iddiaların asılsız olduğunu ve olayın 1,5 ay önce yaşandığını belirtti. Velilerden Tuğçe Güler, öğretmenin son derece mülayim biri olduğunu vurgulayarak, "Adam bağıramıyor bile. Çocuk okula ağır bir sırt çantasıyla ve bisikletle geliyor; o morluklar çantadan kaynaklanmış olabilir" dedi. Diğer veliler de çocuklarının öğretmeni çok sevdiğini ve okulda huzurlu olduklarını ifade etti.

"Çocuk Öğretmeniyle Oyun Oynuyor"

Veli Müge Yorulmaz ise iddia edilen olaydan sonra bile küçük A.Ö.’nün öğretmeniyle oyun oynadığını ve aralarında hiçbir sorun gözlenmediğini dile getirdi. Sınıf mevcudunun neredeyse tamamının öğretmenin arkasında olduğunu belirten veliler, bu durumun hem çocukların hem de öğretmenin psikolojisini bozduğunu ekledi. Okul idaresi ve emniyet birimlerinin konuyla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.