Üniversite öğrencileri kamp etkinliğinde buluştu

Üniversite öğrencileri kamp etkinliğinde buluştu

Düzce'de üniversite öğrencileri kamp etkinliğinde bir araya geldi. Çadırlarını kurarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştiren öğrenciler, doğa ile buluşmanın...

Düzce'de üniversite öğrencileri kamp yaptı.

Düzce'de üniversite öğrencileri kamp etkinliğinde bir araya geldi. Çadırlarını kurarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştiren öğrenciler, doğa ile buluşmanın keyfini yaşadı. Organizasyon ile ilgili bilgiler veren Düzce Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği öğrencisi Ömer Faruk Taşkın, "Dümerang topluluğu olarak Gırgın Çayırı'na geldik. Düzce doğası ile meşhur bir şehir olduğu için bizler de ilk kamp organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Yıldızlara hasret bir şehir hayatı yaşadığımız için gökyüzündeki yıldızların bizi seyretmesi çok hoştu. Böyle bir etkinlikte bizleri buluşturan Dümerang ekibine de teşekkür ediyoruz. Herkese kamp organizasyonu yapmayı öneriyorum. Şehir hayatından uzak, temiz bir doğa, temiz bir hava almayı herkese öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.