TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Erdoğan:

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Erdoğan:

"Yeni Türkiye'yi bağımsız halk iradesi üzerine inşa etmemiz için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz"- "Son 14 yılda hizmet, ekonomik büyüme gördük. Türkiye ekonomisi 3 katından fazla büyüdü. Avrupa'nın eteklerinin tutuşmasının sebebi de bu. Müslüman Türkiye'yi gü

MANİSA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Yeni Türkiye'yi bağımsız halk iradesi üzerine inşa etmemiz için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz" dedi.

Yunusemre ve Şehzadeler belediyelerini ziyaret eden Erdoğan, daha sonra TÜGVA Manisa Temsilciliğinin açılışına katıldı.

Erdoğan, TÜGVA'nın, kısa sürede Türkiye'nin dört bir yanında yapılandığını söyledi.

Gençlerden, okul dışındaki vakitlerinde arkadaşlarıyla vakıfta buluşmasını isteyen Erdoğan, ailelerin de bu sayede "Çocuğum nerede endişesi" yaşamayacağını ifade etti.

Halk oylamasının gençlerin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bu 18 maddelik paket niye karşımıza geldi? Mecliste, anayasanın tümüyle yeniden yazılması ve akabinde halk oyuna sunulmasıyla ilgili bir gayret uzun süredir devam ettirildi. Muhalefet maalesef, 'bu anayasa Mecliste yapılmaz ancak darbecilerin kurduğu meclislerle yapılabilir' dedi. Maalesef özellikle ana muhalefet partisi Türkiye'de darbeci zihniyete çanak tutmuş, her zaman darbecilerden medet ummuş. Türkiye'nin halkın oylarıyla seçilmiş insanlardan değil, darbeciler tarafından veyahut da ipleri başkalarının ellerinde olan sermaye sahipleri tarafından veya başka odaklar tarafından yönetilmesini kabul etmiş. Halk tarafından yönetilmeye gelince de bahaneler üretmiş."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve temsil ettiği çizginin, ülkedeki sıkıntılı durumlarda halkın hakemliğine başvurduğunu hatırlatan Erdoğan, Türkiye'nin önünü de halkın açtığını dile getirdi.

Erdoğan, milletin geleceğinin ancak kendisi tarafından belirlenebileceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki kazanımların kalıcı hale gelmesi için 16 Nisan'ın çok önemli olduğunun altını çizen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Son 14 yılda hizmet, ekonomik büyüme gördük. Türkiye ekonomisi 3 katından fazla büyüdü. Avrupa'nın eteklerinin tutuşmasının sebebi de bu. Müslüman Türkiye'yi güçlü görmek istemiyorlar. Müslüman, dimdik duran güçlü bir Türkiye, Avrupa'nın adaletsizliğine haksızlığına karşı ses çıkarır, itiraz eder. Son haftalarda gördüğümüz gibi şimdi diyor ki 'işime gelene insan hakları, işime gelene özgürlük, işime gelene demokrasi işime gelmediği yerde diplomasi bile tanımam'. Türkiye de onların o maskelerini indirmiş oldu. Planlayarak mı? Hayır, sadece dik durmak suretiyle. Yeni Türkiye'yi bağımsız halk iradesi üzerine inşa etmemiz için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz."

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet de yeni Türkiye'nin milli ve manevi değerleri yüksek gençler üzerinden şekilleneceğini söyledi.

Edilen duanın ardından temsilciliğin açılışı gerçekleştirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :