Temel Karamollaoğlu güldürürken düşündürdü

Temel Karamollaoğlu güldürürken düşündürdü

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir babayiğit olduğunu söylerken, "Partisini herkesle diyalog kurabilecek noktaya getirdi" dedi.

Saadet lideri Karamollaoğlu, Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay'a konuştu.

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ekonomiye yönelik açıklamalarına ve faiz konusunda Nas'ı referans göstermesine ilişkin olarak, "Ekonomideki çığırından çıkmışlığı nasla açıklamak mümkün değil. Bunun adı akıldışılık, iş bilmezlik. Bütün kurumları sat, devleti sat, sonra böyle açıklamalara gir, olmaz" dedi.

"50+1 YANMIŞ SİSTEM YANLIŞ"

Karamollaoğlu, iktidarla görüşmeleri hakkında, "Başında söyledik: yüzde 50+1 yanlış, sistem yanlış. İşin başında bize Mehmet Uçum’u gönderdi. Dört saat allayıp pulladı, kafamıza yatmadığını söyledik. Sonra Şentop’u gönderdi. Ona da anlattık. Böyle denetimsiz sistem olmaz" dedi.

Karamollaoğlu, şu açıklamaları yaptı:

"Ekonomideki çığırından çıkmışlığı nasla açıklamak mümkün değil. Bunun adı akıldışılık, iş bilmezlik. Bütün kurumları sat, devleti sat, sonra böyle açıklamalara gir, olmaz.

"ASGARİ ÜCRETİN 12 BİN LİRA OLMASI GEREKİR"

İki ayak var: Üretim ve asgari ücret. Bugünkü koşullarda asgari ücretin 12 bin lira olması gerekir. Her yıl asgari ücrete gerçek enflasyonun yüzde 10 üstünde zam yapılırsa 56 yılda, açlık sınırından yoksulluk sınırına gelinir.

TUTTURMUŞ FAİZ HARAM. YÜZDE 20’Sİ HARAM DA 15’İ DEĞİL Mİ?

Tayyip Bey’in öyle geniş ufku da yoktur. Durumunu, koltuğunu korusun hepsi o kadar. Yolun başında Amerika’ya, İsrail’e sözler vermiş, düşe kalka onları tutmaya çalışıyor.

Şimdi Yeniden Refah Partisi’ne bir destek var. Bu belli. Yasaya göre kapatılan partinin adında parti kurulamaz. Bu da açık. Bakalım, mahkemeye verdik. Fatih Bey’e (Erbakan) partide yer verdik, böyle bir tercih yaptı.

Baraj tartışmalarına son vermek için bunu yüzde 1’e indirmek uygun olur.

KILIÇDAROĞLU'NA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Kılıçdaroğlu bir babayiğit. Partisini herkesle diyalog kurabilecek noktaya getirdi. Tabanımıza diyoruz ki biz size başka CHP’ye başka konuşmuyoruz. Hepsi dört sözcük: ifade, düşünce, inanç özgürlüğü. Kemal Bey’le, Meral Hanım’la bunda birleşiyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum