Tarih Belli Oldu! Tarım Kredi Fiyatları Yüzde 50 İndirecek

Tarih Belli Oldu! Tarım Kredi Fiyatları Yüzde 50 İndirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden (Tarım Kredi), ülke genelinde bulunan 81 ilde 3 bini aşkın satış noktası ile tüketicilere ulaşıyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyon ve hayat pahalılığına karşı yapılan çağrısı üzerine yeni bir kampanya düzenliyor.

Temel İhtiyaç Ürünlerinde Yüzde 50'ye Varan İndirimler Sunulacak

16 Ekim'de başlayacak olan yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler sunulacak. Bu indirim kampanyası, tüketicilere ekonomik olarak daha erişilebilir ürünler sunmayı hedefliyor.

"Manavda Taptaze İndirim" Kampanyası Meyve ve Sebzelerde Devam Edecek

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilen ürünlerde "manavda taptaze indirim" kampanyasını cumartesi, pazar ve pazartesi günleri sürdürecek. Bu kampanya kapsamında patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde özel indirimler sunulacak. Bu sayede hem çiftçilere destek sağlanacak hem de tüketicilere uygun fiyatlarla taze ürünler sunulacak.

Tarım Kredi Marketleri Yüzde 50 İndirim Tarihi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, üretici ile tüketici arasında doğrudan bir köprü kurarak, çiftçilerin ürünlerini en uygun fiyatlarla tüketicilere ulaştırarak ülke ekonomisine destek olmayı amaçlıyor. Bu kampanyalarla, vatandaşların temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.