Toplum Yararına Çalışma Programı

"Okullara Kadın Eli Değsin" Projesi kapsamında 400 kişinin alınacağı işe bin 962 kişinin başvurduğu bildirildi.Çankırı Valiliği tarafından yapılan...

"Okullara Kadın Eli Değsin" Projesi kapsamında 400 kişinin alınacağı işe bin 962 kişinin başvurduğu bildirildi.

Çankırı Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında okullarda görev yapacak 400 kadın işçi için Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda kura çekimi yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, törene Vali Vahdettin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alim Çaycı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ve başvuruda bulunanların katıldığı ifade edildi.

Vali Özcan'ın törende yaptığı konuşmada, şunlara yer verdiği kaydedildi:

"Bugün burada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa uygulamaya koyduğu Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında gerçekleştirilen 'Okullara Kadın Eli Değsin' Projesinin kura çekimi yapılacak. Hepiniz hoş geldiniz. Çalışacak olan bayanlarımızın hepsi kurayla belirlenecek. İlçelerle birlikte toplam müracaat sayısı bin 962, merkez müracaat sayısı bin 357'dır. 245 kişi merkezde, 155 kişi ise ilçelerde çalışmak üzere kurayla toplam 400 bayan belirlenecek. Hayırlı, uğurlu olsun."

Açıklamada, kurada çıkacak 400 kişinin okulların bakım ve temizliğinde görev alacağını ifade ettiği kaydedildi. 

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik